maanantaina, lokakuuta 22, 2007

Viesti valtuuston jäsenille


Osoitan tämän mielipiteeni Keskuspuistoon rakentamisen puolesta puhujille.

En toista enää niitä seikkoja, joita olemme tuoneet jo esille vastustaessamme rakentamista. Toivottavasti olette lukeneet kirjoittamamme vastalauseet ettekä ole ylimielisesti heittäneet niitä saman tien roskakoriin. Toivottavasti olette myös paneutuneet meidän kantaamme.

En ole ollut erityisen kiinnostunut politiikasta. Kuitenkin nykyisin on tullut niin paljon räikeitä epäkohtia esille, että väkisin herää horroksesta ja saa usein järkyttyä. NÄINKÖ MEIDÄN ASIOITA HOIDETAAN? Ennen kaikkea on joutunut ihmettelemään, miten poliittisilla päättäjillä (ainakin joillakin) VOI OLLA NIIN HIRMUINEN VALTA toteuttaa asioita, joita kansalaiset henkeen ja vereen asti vastustavat. Luonnon tärveleminen rakentamisen takia on tullut monta kertaa esille. Nyt on uhattuna Keskuspuisto.

Päättäjät: Haluatteko ottaa VASTUUN siitä, että sadat ja sadat ja sadat ihmiset menettävät tärkeän ulkoilu-, virkistys- ja matkantekoalueen? Haluatteko ottaa VASTUUN lähialueen asukkaille JOPA TERVEYTEEN VAIKUTTAVISTA HAITOISTA (pitkäaikainen rakentamisen melu, liikenteen suuri lisääntyminen, ilman lisäsaastuminen)? Haluatteko ottaa ERITTÄIN RASKAAN VASTUUN kaupunkialueella harvinaisen AARTEEN, Keskuspuiston tuhoamisesta? Suunniteltu rakennusaluehan on juuri se kohta, mistä METSÄ ALKAA. Se on portti katualueilta luontoon.

Alkakaa näiden suunnitelmien sijaan ripeästi miettiä koko kaavoituksen perumista!

Jos rakentaminen toteutuu, menetän KAIKEN LUOTTAMUKSENI päättäjien kykyyn ja nimenomaan haluun hoitaa meidän kaupunkilaisten asioita oikeamielisellä tavalla.

Keskuspuiston äärellä asuva, puistoa monipuolisesti käyttävä, vihainen syntyperäinen helsinkiläinen

Ei kommentteja: