keskiviikkona, kesäkuuta 20, 2007

Töölön tähystäjien kevään päättäjäiset Tullinpuomin leikkipuistossa 31.5.2007Näkymä kaavoitusalueen rajana toimivalta ulkoilutieltä Tullinpuomin leikkipuistoon.

Töölön tähystäjien ja Ilvesveikkojen partiolippukuntien yhteiset kevään päättäjäiset pidettiin Tullinpuomin leikkipuistossa 31.5.2007. Jutun päättäjäisistä ja tietoa Tähystäjistä saa klikkaamalla otsikkoa.

1 kommentti:

kirsikka kirjoitti...

Tullinpuomin leikkipuistossa on kyllä tosi monipuolista toimintaa! Joelkin mennee sinne iltapäivähoitoon ensi vuodeksi, koska ei saanut arvonnassa kerhopaikkaa. Ja päiväkotilapset retkeilevät siellä usein.

Ei siksi, että siellä on leikkipuisto, vaan siksi, että siellä on metsä. He ottavat eväät mukaan ja hyppelevät kaatuneiden puunrunkojen yli ja rakentavat majoja. Siitä Keskuspuistossa kyse, kun asiaa tarkastelee lapsen näkökulmasta.

Monipuolinen toiminta siis johtunee suoraan monipuolisesta toimintaympäristöstä. On laajat kalliot, puro, futiskenttä (ja toinen mäen alla), skeittiramppi, amfiteatteri, jännät kallioon hakatut suuret kahluualtaat sekä kunnon sisätilat pianoineen ja uusine keittiöineen. Kerta kaikkiaan hieono kokonaisuus käytettäväksi erilaisille ryhmille, lapsille ja nuorille.

Toivon, ettei alueen viereen rakenneta, koska pölyä riittäisi vuosiksi ja talot asukkaineen ja asfaltoituine sisäänajoteineen muuttaisivat alueen luonnetta ratkaisevasti. Alue muuttuisi yleisestä puistosta kaupunkivillojen yksityiseksi tilaksi ja rakennetuksi tilaksi. Kaupunkilaislapsille ainutlaatuinen kokemus, metsässä oleskelu, katoaisi.