torstaina, elokuuta 23, 2012

Lähde vaeltamaan Helsingin keskuspuistoon 9. syyskuuta!


Porvoon liikuntapalvelut järjestää aikuisille vaelluspäivän Helsingin keskuspuistoon sunnuntaina 9. syyskuuta. Ilmoittautumiset retkelle alkavat 27.8.

Vaellusreitti kulkee Laaksosta Pitkäkoskelle ja sieltä vielä Haltialan tilalle. Matka on noin 14 kilometriä. Maasto on vaihtelevaa ja enimmäkseen sorateitä. Pitkäkoskella on luontopolku, mikäli joku haluaa poiketa luontoa ja Pitkäkoskea katsomaan.

Reitin varrella on myös Niskalan arboretum. Sen jälkeen on enää noin kilometrin matka Haltialan tilalle ja sen kahvila-ravintolaan, missä on mahdollisuus ostaa juotavaa ja syötävää.

Matkaan lähdetään Porvoosta tilausbussilla Rihkamatorilta kello 9.00. Helsingistä palataan noin kello 14.30. Matkan hinta on 10 euroa.

Ota matkalle mukaan hyvät, vaihtelevaan maastoon sopivat kengät ja säänmukaiset vaatteet. Juotavaa ja omia eväitä kannattaa myös ottaa mukaan. Vaellusretkelle osallistutaan omalla vastuulla.

Sitovat ilmoittautumiset 27.8. alkaen sähköisesti osoitteessa: www.porvoo.fi/liikunta>palvelutuotanto>liikuntatapahtumat

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retki perutetaan, mikäli osallistujamäärä ei ole riittävä.

Tiedustelut: Porvoon kaupungin liikuntapalvelut, Ghita Grönstrand puh. 040 7540 484 (ma – to) ja liikuntasihteeri Helena Forsbäck-Turunen, puh. (019) 520 2449, 040 762 8606, helena.forsback@porvoo.fi


http://www.porvoo.fi/fi/porvoo-tietoa/uutiset/?a=viewItem&itemid=11008

Ei kommentteja: